Mély szurdokok, szellős magaslatok!

Fedezze fel az Ötschergräben szurdokvölgyet és a rusztikus Vorderötscher menedékházat!

Patakok és folyócskák vájnak maguknak évszázadok óta utat az Ötscher mészkőtömbjein át, és alakítanak ki mély szurdokokat, bizarr sziklaformációkat és lélegzetelállító vízeséseket.  Ez az ország egyik legszebb és legizgalmasabb turistaútja.

1. nap:
Érkezés a Naturpark Wienerbruck bejáratánál (legkényelmesebben a mariazelli kisvasúttal). Itt kapja meg a Wilde Wunder Card kedvezménykártyát és a természeti park belépőt. A túra elején leereszkedünk a Lassingfallwegen, majd a Stierwaschboden történelmi erőmű mellett jutunk el az Ötschergräben szurdokvölgyig. Alig kétórányi túra után a szurdok közepén érkezünk meg a rusztikus Ötscherhias hüttéhez, ahol kis pihenő után haladunk tovább a Mira- és a Schleier-vízesések mellett a régi és historikus, de nagy gonddal felújított Vorderötscher menedékház irányába. Itt elfoglalhatjuk a szobákat és kellemesen megvacsorázhatunk. (Összesen kb. 4-5 óra menetidő)

2. nap
A reggeli után a túra felfelé vezet a szurdokból a Gemeindealpe tágas havasi legelőire. Odafent a Terzerhausban meríthetünk erőt és gyönyörködhetünk az Erlaufsee, Mariazell és a Gesäusegebirge csodálatos látványában. Mitterbachból a mariazelli kisvasúttal térünk vissza Wienerbruckba. (Kb. 3,5 óra menetidő)

Az ajánlat tartalma:

  • Egy éjszaka kétágyas szobában, a régió ínyencségeit kínáló félpanzióval a Vorderötscher menedékházban.
  • Wilde Wunder Card
  • Utalvány 10 euró értékben – beváltható a Terzerhausban
  • Utazás a mariazelli kisvasúttal Mitterbachból Wienerbruckba
  • Információs füzetek

Ár egy főre

  • kétágyas szobában 107 eurótól

Az árak a szállodai illetéket nem tartalmazzák. További információ: www.niederoesterreich.at/taxen

Ajánlat időtartama

  • foglalható 2023.05.01. tól 2023.10.26.

Szervező

Mostviertel Tourismus GmbH
Neubruck 2/10, 3270 Scheibbs, Tel: +43/7482/20 444
E-Mail: info@mostviertel.at, Web: www.mostviertel.at
Eintragungsnummer 2010/0013, GISA Zahl 14124099

A Mostviertel Tourismus GmbH általános szerződési feltételei érvényesek – ezek megtalálhatók a www.mostviertel.at/reise-und-stornobedingungen oldalon.

Ajánlatkérés

Mély szurdokok, szellős magaslatok! ajánlatkérés

Utazás időpontja
Az Ön adatai
Személyes adatait (név, cím, e-mail cím, telefonszám) és az utazásra vonatkozó adatait (érkezés és utazás napja, személyek száma, gyerekek száma és életkora) csak azzal a céllal tároljuk és továbbítjuk a szállásadók/szolgáltatók felé, hogy azok érdeklődésére válaszolni tudjanak. Adatait egyéb harmadik félnek nem továbbítjuk. Érintettként jogairól, ill. rólunk, mint az adatfeldolgozásért felelősről adatvédelmi szabályzatunkban tájékozódhat.
Ezt az oldalt a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és szolgáltatási feltételei érvényesek.