Mély szurdokok, szellős magaslatok!

Fedezze fel az Ötschergräben szurdokvölgyet és a rusztikus Vorderötscher menedékházat!

Patakok és folyócskák vájnak maguknak évszázadok óta utat az Ötscher mészkőtömbjein át, és alakítanak ki mély szurdokokat, bizarr sziklaformációkat és lélegzetelállító vízeséseket.  Ez az ország egyik legszebb és legizgalmasabb turistaútja.

1. nap:
A Wienerbrucki Natúrpark bejáratához érkezik (legegyszerűbben a Mariazeller Kleinbahnnal), ahol átveheti a Wilde Wunder Card kedvezménykártyát és a Natúrpark belépőjegyet. A túra elején a Lassingfallweg ösvényen ereszkedik le, a történelmi Stierwaschboden erőmű mellett, majd az Ötschergräbenbe. Alig kétórás túra után a szurdok közepén keresztül elérjük a rusztikus Ötscherhias hüttét, ahol rövid pihenő után a Mira és a Schleier vízesések mentén a régi és történelmi, de szeretettel felújított Vorderötscher hüttéhez túrázunk. Itt elfoglalhatják a szobáikat, és egy hangulatos vacsorát fogyaszthatnak el (a teljes gyaloglási idő kb. 4-5 óra).

2. nap
A reggeli után a túra felfelé vezet a szurdokból a Gemeindealpe tágas havasi legelőire. Odafent a Terzerhausban meríthetünk erőt és gyönyörködhetünk az Erlaufsee, Mariazell és a Gesäusegebirge csodálatos látványában. Mitterbachból a mariazelli kisvasúttal térünk vissza Wienerbruckba. (Kb. 3,5 óra menetidő)

Az ajánlat tartalma:

  • Egy éjszaka kétágyas szobában, a régió ínyencségeit kínáló félpanzióval a Vorderötscher menedékházban.
  • Wilde Wunder Card
  • Utalvány 10 euró értékben – beváltható a Terzerhausban
  • Utazás a mariazelli kisvasúttal Mitterbachból Wienerbruckba
  • Információs füzetek

Ár egy főre

  • kétágyas szobában 119 eurótól

Az árak a szállodai illetéket nem tartalmazzák. További információ: www.niederoesterreich.at/taxen

Ajánlat időtartama

  • foglalható 2024.05.01. tól 2024.10.26.

Szervező

Mostviertel Tourismus GmbH
Neubruck 2/10, 3270 Scheibbs, Tel: +43/7482/20 444
E-Mail: info@mostviertel.at, Web: www.mostviertel.at
Eintragungsnummer 2010/0013, GISA Zahl 14124099

A Mostviertel Tourismus GmbH általános szerződési feltételei érvényesek – ezek megtalálhatók a www.mostviertel.at/reise-und-stornobedingungen oldalon.

Ajánlatkérés

Mély szurdokok, szellős magaslatok! ajánlatkérés

Utazás időpontja
Az Ön adatai
Személyes adatait (név, cím, e-mail cím, telefonszám) és az utazásra vonatkozó adatait (érkezés és utazás napja, személyek száma, gyerekek száma és életkora) csak azzal a céllal tároljuk és továbbítjuk a szállásadók/szolgáltatók felé, hogy azok érdeklődésére válaszolni tudjanak. Adatait egyéb harmadik félnek nem továbbítjuk. Érintettként jogairól, ill. rólunk, mint az adatfeldolgozásért felelősről adatvédelmi szabályzatunkban tájékozódhat.
Ezt az oldalt a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és szolgáltatási feltételei érvényesek.