Nyaralás tanyán

Nyaralás tanyán: minden érzéket megérint.

Már érkezéskor érezni a széna, a rétek és erdők illatát, a friss levegőt. Amikor tekintetünk az érintetlen természeti tájon vándorol, érezzük, ahogy eltölt a teljes elégedettség. Mindemellett rengeteg hely van mozgáshoz, játékhoz és pihenéshez.

Élvezed, hogy itt töltheted az idődet szeretteiddel, teljesen gondtalanul és szabadon. Amikor mezítláb játszol a kertben a gyerekekkel, érzed, hogy a fű csiklandozza a talpad. Hallod a méhek zümmögését, a madarak csicsergését és a lovak nyerítését az istállóban. Karla, a macska a lábad körül dorombol. Ő és a tanya többi állata imádja, ha megsimogatják. Szánj rá időt, és élvezd, ahogy a puha a bunda az ujjaidat csiklandozza.

Az konyhakertben már messziről ragyognak a piros eprek és a fákon lévő almák csak arra várnak, hogy leszedjük őket. Szolgáld ki magad! A friss gyümölcsnél egyszerűen nincs jobb. A nyaralássorán a kulináris élvezetekből nincs hiány. A reggelinél megkóstolhatjuk a finom házi készítésű finomságokat, a termelői kisboltból pedig hazavihetjük a saját előállítású termékeket.

Hagyjuk magunk mögött a hétköznapokat, merüljünk el a vidéki életben és adjuk át magunkat házigazdánk vendégszeretetének. A tanyasi nyaralás egyszerre kikapcsolódás és kaland, mindenesetre maradandó emlék – és mindez az egész család számára!