Nyaralás tanyán babával vagy kisgyerekkel

Nyaralás, mint a mesében! Fedezze fel most!

Segíts a pajtában, gyűjtsd össze a reggelihez a tojásokat, az ebédhez a fűszernövényeket, és kergesd a macskákat az udvaron... Ezeken a különleges falusi szálláshelyeken mindent megtalálni, ami örömet okoz a gyerekeknek: gyermekbarát szobák, sok-sok felfedezni és megcsodálnivaló és mindenekelőtt élmények sokasága...

A családdal töltött idő értékes kincs. A mindennapok nyüzsgésében ez néha kevésnek bizonyul. Szóval csomagolj és indulj el az alsó-ausztriai baba- és gyermekbarát tanyák egyikére. Itt teljesen új módon élhetitek meg az értékes együtt töltött időt - rengeteget fogtok nevetni, játszani és hancúrozni.

A kaland már érkezéskor kezdődik. A természet közepén magunk mögött hagyhatjuk a rohanó mindennapokat, és elmerülhetünk egy olyan világban, amelytől a gyermekszemek csillogni fognak. Minden sarkon kaland vár: etethetünk csirkéket, simogatunk nyulakat, fejhetünk teheneket, kitakaríthatjuk az istállót, szedhetünk bogyókat és gyümölcsöket és még sok egyéb mást. És a minderre érvényes mottó: koszos gyerek, boldog gyerek! Itt biztosan nincs helye az unalomnak. És mi lesz anyával és apával? Végre van idejük magukra, és a gyümölcsfák közötti függőágyban pihenhetnek. Élvezhetik a nyugalmat és a csendet, vagy eszmét cserélhetnek a házigazdákkal és más szülőkkel. Sok új barátság kötődött már a közös játék során.

A gazdák a szolgáltatásokat és a szabadidős programokat a családok igényeihez igazították. A tanyákon rendelkezésre álló nagy tér miatt a gyerekek pedig szabadon mozoghatnak és zavartalanul kitombolhatják magukat. Mindenkit vár egy felejthetetlen nyaralás, nagyszerű élményekkel kicsiknek és nagyoknak egyaránt!