Monsterroller Mönichkirchen, © Robert Herbst

Vidámság és akció

Magasra fel és gyorsan le: Vízen, erdőben és mászóparkokban tölthetik el kicsik és nagyok aktívan és tartalmasan a szabadidőt.

Dunai hajózás, © BRANDNER Schiffahrt GmbH

Ahoj a Wachauban

Az UNESCO világörökségi helyszínt a családdal a legkellemesebben a Dunáról élvezhetjük egy hajókirándulás során. A hullámok és szőlőültetvények által szegélyezett, kulináris vagy zenei témájú hajókirándulások gyönyörű kilátást kínálnak.

Tovább olvas
Corona Coaster, © Firma Wiegand GmbH

Leeejtmenetbeeen a Corona Coasteren

A Corona Coasteren a St. Corona am Wechsel családi élményarénában lefelé száguldhatunk a hegyről. Meredek és hosszú kanyarok teszik izgalmassá a nyári szánkópályát, melyből egy menet sohasem elég, mert kedvünk mindig lesz még egy újabb körre!

Tovább olvas
Íjászpálya Lackenhof, © www.most-media.at

Robin Hood a lackenhofi íjászpályán

A lackenhofi íjászpályán a gyerekek vezetéssel Robin Hoodnak érezhetik magukat. 40 db 3D-s célpont várja azokat gyönyörű erdei környezetben, akik íjászkodásban szeretnék próbára tenni ügyességüket. Felszerelés a helyszínen is bérelhető.

Tovább olvas
Csónakázás a tullni víziparkban, © DIE GARTEN TULLN

Evezés a tullni víziparkban

A zegzugos tullni víziparkot legjobban kenuval fedezhetjük fel. Sok látnivaló található itt, hiszen szarvasoknak és hódoknak is lakhelye. A zöld oázis sűrűjében kanyargós túra- és kerékpárutak is vezetnek.

Tovább olvas
Úton a weinvierteli vágánykocsival, © Weinvierteldraisine

Síneken a Weinviertel-hajtány

A Weinviertel csodálatos kerékpárútjai közismertek. Ernstbrunnban a Weinviertel-hajtány némileg másfajta élményben részesíti a családokat. Ketten pedáloznak, a többiek pedig élvezik a csodálatos kilátást és a szelet az arcukban.

Tovább olvas