3D-s íjászpálya Lackenhof am Ötscheren

Természeti élmény

A vendéglátóhely tanúsítványai:

Leírás

Pontos találat a 3D-s íjászpályán

Felfedezted már a sziklán a kecskebakot vagy a medvét a következő fa mögött? Az Ötscher körüli 3D-s íjászpálya mottója: nyisd ki a füled és a szemed! Mindig tartsd megfeszítve az íjad, és állj be íjász pozícióba. Egy ilyen íjászpálya nem a gyenge idegzetűeknek való!

A 3D-s íjászpálya idén is számos újdonsággal várja a kezdőket, íjjal és nyílvesszővel vadászhatnak a családok és a hivatásos vadászok egyaránt.

Az új, teljesen átalakított útvonalon több mint ötven 3D-s célpontot kell eltalálni. A két fő útvonalat, az „Eibenkogl”-t és a „Fuchswald”-ot idén is két kisebb körre osztották, így összesen négy kisebb körútból áll. Megjegyzés: A kék jelzések az erdőben az „Eibenkogl” kört, a piros jelzések a „Fuchswald” kört jelzik.

Szintén újdonság a 3D-s íjászpályán a „Bogenschenke” – egy italautomata, amely frissítőket kínál.

Íjas-nyilas szórakozás

52 db 3D-s célpont várja, hogy eltalálják! Azért, hogy a lőtér ne váljon akadálypályává, minden kezdő először egy tágas gyakorlótéren melegíthet be. Számos célpont és elegendő hely áll a lövészek rendelkezésére a gyakorláshoz.

Előfoglalás után csoportok és kezdők képzett vezetők segítségével „veszélyeztethetik“ íjjal és nyílvesszővel az erdő vadjait.

Árak:

A 3D-s íjászpálya árai itt találhatók: https://www.oetscher.at/sommertickets-preise-oetscher
Jegyeket az webshop-ban lehet váltani.

Nyitvatartás:  

Az íjászpálya május 1-től októberig 8:00-17:00 óráig tart nyitva!

Bérlési idők:

Íjak és nyilak a felvonó üzemidejében bérelhetők. Ez megtalálható a felvonó jegypénztárában a Weitentalban az ernyőpavilonban!

Kivétel: előre bejelentkezett csoportok 2023. május 27-ig vehetik igénybe az íj- és nyílbérlést. Ide lehet az igényeket elküldeni: Íjak és nyilvesszők kölcsönzése csoportok számára

Tipp: A „Wilde Wunder Card“-dal ingyenes a belépés a 3D-s íjászpályára. Hogyan szerezhető be a kártya? Ha a mintegy 65 Wilde Wunder házigazda valamelyikénél tölti az éjszakát, bejelentkezéskor ingyenesen megkapja a kártyát.

Árak

Helyszín & utazás