Wechsel

A Wechsel változatosságot visz a hétköznapokba. A túrázás és mászás mellett könnyedén száguldó kalandorokká, felfedezővé válhatunk.

A Wechsel maga változatosság, hiszen szinte nincs még egy hely, ahol ennyi túra- és mászási lehetőség lenne. Fentről vagy a hegyirolleren száguldva, vagy kényelmesen, a felvonóval ereszkedhetünk le.

Ahol a természet otthon van
A Wechsel 1743 méteres csúcsa a sokszínűség és természetesség régiójára tekint le. A természeti paradicsom mind a mai napig megmaradt eredeti állapotában a maga grandiózus kilátásával. Szerencsére, hiszen pont emiatt ennyire egyedi és közkedvelt a Wechsel.

Fáradhatatlanul föl-le, föl-le
Fölfelé menjünk kényelmesen a mönichkircheni felvonóval, lefelé száguldjunk a hegyi rollerel a mountaincart-pályán. A két kilométeres út dús mezőkön és zöld erdőkön át vezet lefelé a völgybe. Akik szeretik a hagyományokat és a pihenést, azokat a hütték fesztiválja, a Schwaigen-Reigen várja. A pihenést a Wechselen a kényelmes hegyi nyugágyak biztosítják.

Túra a sínek mentén
A Wechselen a túrázók és a mászók egyaránt megtalálják számításaikat. Különösen ajánlatos átkelni a Mönichkirchner Schwaigon a regionális G-útvonalon. Mönichkirchentől, St. Coronától és Kirchberg am Wechseltől számos mászó- és túraútvonal indul, amelyektől a hozzáértők mindig fellelkesednek.