Wiener Alpenbogen

A Wiener Alpenbogent látva beindul a fantázia, nem csupán a tájban gyönyörködve, hanem az ízeket is élvezve. Az érzékek felejthetetlen élménye vár Önre.

A Látványparadicsom elcsábítja és vándorútra küldi látogatói gondolatait. Gasztronómiai csúcsteljesítmények váltakoznak a csodás kilátással, szárnyakat adva a számos vándor ínyének és elméjének.

A Wechseltől a Raxig
A Bécsi Alpokat nem véletlenül nevezik „Látványparadicsomnak“. Dús legelők mentén haladó vándorutakon járhatjuk be a környéket, megcsodálva a legimpozánsabb hegycsúcsokat, amelyek felfedezésre várnak. Tippünk: A Bécsi Alpok viewer. A tükrös falú látcsőféleség befér minden hátizsákba, s új perspektívát kínál Önnek és a kamerájának.

Az élvezetnek mindig szezonja van
A tökéletes kilátáshoz a tökéletes környezet is hozzátartozik. Ezt bizonyára megtalálja errefelé a kiváló fogadók és rusztikus hütték valamelyikében. Regionális ínyencségek, pompás konyhák, csodás teraszok hívogatnak betérésre s pihenésre.

A horizont kiszélesítése
A Bucklige Welttől a Wechselen, a Semmeringen, a Raxon és a Schneebergen át a Hohe Wandig: Alsó-Ausztria legszebb csúcsai közül sok a Wiener Alpenbogenben található. Ezek nyilván különösképpen inspirálóak és motiválók, hiszen már Freud, Ghega és Schnitzler is ezt mondták, akik már akkoriban az egyedülálló útvonalakon járva keresték a nyugalmat és az új gondolatokat.