24. ablak: Üdülés a Bärenhofban

Nyerjen egy éjszakát két személyre, reggelivel a díjnyertes Bärenhof fogadó ún. „roo’n“ fa pihenőházában, Michael Kolm chef pedig ínyencmenűvel fogja kényeztetni!

Morog a medve és morog a gyomra, amikor a Bärenhof finomságaira gondol! Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk Önnek és online adventi naptárunk utolsó napján kisorsolunk egy igen különleges finomságot!

A városok zajától messze, a Bärenhof kissé elrejtve, szép természeti környezetben fekszik a Waldviertel fennsíkjának télen elzárt belsejében. Ott a madár se jár, viszont az ideérkezőket medvék üdvözlik a közvetlen közelben levő állatmenhelyből, ahol a megmentett állatokat életük végéig jól tartják, amiről a látogatók is meggyőződhetnek. A szép kilátást kínáló terasz alatt megfelelő időjárás esetén sífutópálya csábít egy kis sportolásra. A mindössze három kilométerre fekvő falucskában, Arbesbachban impozáns várrom emelkedik, a környékén pedig, a medveösvényen misztikus erőhelyek és olyan vidáman csobogó vízesések, mint a Lohnbachfall vagy a Höllfall várják.

Sok szerencsét! Reméljük, hamarosan Alsó-Ausztriában üdvözölhetjük!

Jó egészséget, kellemes és meghitt ünnepeket kívánunk!

Ha részt szeretne venni a sorsoláson, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot.      

A sorsolás megtörtént!

Gratulálunk a szerencsés nyertesnek!