Hochkar

Ahol a túrázók és a téli sportok szerelmesei a levegőbe ugrálnak, annyira változatos útvonalak várják őket a felszínen és a föld alatt. Kalandvágyók számára kötelező!

Élvezzük a Hochkar minden oldalát: odafent a fantasztikus kilátást, még mielőtt egy izgalmas gyalog- vagy raftingtúrán leereszkednénk. Belül pedig az egyedülálló cseppkőbarlang vár bátor felfedezőire.

Magasságok és mélységek
A Hohckar a maga 1808 méteres tengerszint feletti magasságával a Göstlingi Alpok legmagasabb csúcsa – tökéletes úti cél a túrázok és a téli sportok szerelmesei számára. Megpihenni Göstlingben, a kényelmes hegyi nyugágyakon vagy a JUFA Hochkar Sport Resort szállodában lehet. A környék csodás, 360°-os panorámája a Skywalkról élvezhető.

Az aktív pihenés feledhetetlen pillanatai
A kalandra vágyók a sportos raftingtól a cseppkőbarlang bejárásáig itt mindent megkaphatnak. Nyugalmat az Ybbstaler Solebad, vagyis a sófürdő kínál, de ismét izgalmassá válik a pihenés a mendlingtali élményparkban (Erlebniswelt Mendlingtal), ahol a "fa úsztatás" nyomdokaiban járhatunk. Télen a túrabakancsot szánkóra és sílécekre cserélhetjük, meghódítván Kelet-Ausztria legmagasabban fekvő télisport-központját.

Felszíni és földalatti túrák
A csodaszép Mendlingtalban a túrázok csak ámuldoznak. Változatos túraútvonalak vezetnek lankás hegyi legelőkön, kanyargós barlangrendszereken át, fantasztikus cseppkőképződmények mentén. A meredek sziklák a tapasztalt túrázók számára is kihívást jelentenek. Tippünk: a Leckermoos-tőzegláp a maga színes állat- és növényvilágával.