A mi pihenő-helyünk, © mountainbikeguides.com

Vándor a csúcson: Nyaralás az alsó-ausztriai hegyekben

Alpinistáknak, kirándulóknak, vándoroknak, és mindazoknak, akik erre vágynak.

Rusztikus menedékházak, burjánzó vidék, egyedülálló panoráma: Alsó-Ausztria túrabarát hegyei egyszerűen kihagyhatatlanok.

Mindenkinek a maga hegye
Kíméletes távok családok számára, hosszabb és igényes túrák profiknak: Alsó-Ausztria hegyei minden ízlésnek megfelelő túraútvonalakkal várnak. Különösen szép túrákat kínál a Mostviertel és a Wiener Alpenbogen a maga illatozó gyógynövényeivel, sűrű fenyveseivel és dús alpesi legelőivel.

Odahaza ezer méter fölött
A számos rusztikus-modern menedékház kiváló konyhával és lélegzetelállító kilátással invitál egy kis pihenőre vagy egész éjszakára. De hogy mennyire szép is valójában odefönt, csak az tudja, aki járt is ott. Ezért állítottuk össze Önöknek a legjobb nyári ajánlatokat.

 

Vándor a csúcson: Nyaralás az alsó-ausztriai hegyekben

Hohe Wand, © Robert Herbst

Hohe Wand

A Hohe Wandról csodálatos kilátás nyílik a "kilátások paradicsomára" (Paradies der Blicke) a Wiener Alpenbogenre. Megunni lehetetlen.

Tovább olvas
Wiener Alpenbogen hegy, © Franz Zwickl

Wiener Alpenbogen

A Wiener Alpenbogent látva beindul a fantázia, nem csupán a tájban gyönyörködve, hanem az ízeket is élvezve. Az érzékek felejthetetlen élménye vár…

Tovább olvas
Hutwisch hegy, © Franz Zwickl

Hutwisch

A Hutwisch a Bucklige Welt csúcspontja. A megnyugtató tájnak és az élvezetes útvonalanak köszönhetően itt megszabadulhatunk a hétköznapoktól

Tovább olvas
Eibl, © weinfranz.at

Eibl

Kaland, ami változatosabb már nem is lehetne. Az Eibl rengeteg lehetősgéet nyújt az aktív pihenésre, a romantikát és a sportot kedvelők számára…

Tovább olvas
Hochbärneck, © weinfranz.at

Hochbärneck

A Hornbärnecken vessünk egy pillantást a csillagokra, mielőtt a régió mozijában megkezdődik a következő előadás. A természet különleges színjátéka.

Tovább olvas