Hohe Wand

A Hohe Wandról csodálatos kilátás nyílik a "kilátások paradicsomára" (Paradies der Blicke) a Wiener Alpenbogenre. Megunni lehetetlen.

A Hohe Wand a túrázók, a mászók és a gyerekek kedvence a maga paradicsomi kilátásaival és izgalmas túráival. A természet itt barátságos hegyikecskék, vidám lámák és bátor siklórepülők kíséretében tényleg a legszebb oldaláról mutatkozik be.

A felhők felett
A Hohe Wand Natúrpark elbűvöli a látogatókat, hiszen a varázslatos Skywalkról a bátrak a Bécsi Alpok egyedülálló látványában gyönyörködhetnek. Madárperspektívából szemlélhetik a tájat, s némi szerencsével szabadon élő hegyikecskéket is láthatnak.

Nézzünk fel
A számos kényelmes nyugágy egyikéről szemlélhetjük, mi zajlik az égben, ahol siklórepülők és sárkányrepülők röpködnek, vagy éppen boldog hegymászók hódítanak meg egy sziklacsúcsot. A klassz nyugágyak a legszebb pihenőhelyeken, de a túraútvonalak mentén is várják a megfáradt vándort, hogy uzsonázzon egyet.

Kicsiknek és nagyoknak
Lenyűgöző sziklák és sűrű erdők szegélyezik a hegymászók és túrázók jól kiépített útvonalait. Tippünk a kicsi alpinisták számára: Az izgalmas gyermekútvonal, amelyen lámákkal és alpakákkal találkozhatnak, játszótereket fedezhetnek fel és faházakba mászhatnak fel.