Síapplikációk Alsó-Ausztria pályáin

Alsó-Ausztria síterületei nem csupán tökéletes hálózatot alkotnak, de jól fel is vannak szerelve. Sí-trackerrel és videóelemzéssel úgy síelhet, akár egy profi.

A Mostviertel és a Bécsi Alpok nem csupán a hóbiztonsággal és a tökéletesen karbantartott pályákkal tűnik ki, de technikailag is igen meggyőző. Itt minden síeléshez kapcsolódó adat nyomon követhető és a lesiklás videón kielemezhető!

Szórakoztató sí-kihívások a Mostviertelben
A behavazott Mostviertel nemcsak gyönyörű tájjal, hanem technikai újításokkal is rendelkezik. Annabergen és a Gemeindealpe Mitterbachon a síelés igazi kihívássá válik – a Skiline-Appnek köszönhetően: kielemzi és értékeli a síelés adatait, összehasonlítja azokat a barátok adataival – roaming-díjak nélkül: kielemzi és értékeli a síelés adatait, összehasonlítja azokat a barátok adataival – roaming-díjak nélkül. Hasonló módon ingyenes működik az iSkiTracker Lackenhofban, az Ötscheren.

Photopoint, videóelemzés a Bécsi Alpokban
Mönichkirchenben van egy speciális Photopoint, aminek segítségével csodás emlékeket őrizhet meg a pályán töltött napjáról. Síbérlete segítségével a képet egy terminálon vagy online hívhatja le. Ráadásul a „Milyen gyors is vagyok?“- szakaszon (Wie schnell bin ich, röviden WISBI) nem csupán időmérő, de videóelemzés is várja Önt. Akárcsak Mönichkirchenben, a Zauberberg Semmeringen is minden a számokról szól. Itt is felállíthatja személyes diagramját az ingyenes Skiline applikáció segítségével – természetesen roaming-díjak nélkül.

Hol találhatók wifi-hotspotok:

  • Annaberg: a Teichstüberlben, a felvonónál, a pénztárnál és az Anna-Landban
  • Gemeindealpe-Mitterbach: a felvonó völgyállomásánál, a Terzerhausban, és újabban a Snowparknál
  • Lackenhof-Ötscher: a pénztárnál, az Eibenhüttében, az Ötscher Arénában és a völgyállomás területén
  • Mönichkirchen: a völgyállomásnál
  • Puchberg: a műanyag borítású sípálya, a Wunderwiese körül
  • Rax: a völgy- és hegyállomásnál