Gemeindealpe Mitterbach

A Gemeindealpe a csúcstól a völgyig meglepetésekkel várja látogatóit. Aki kalandot keres, az itt egészen biztosan megtalálja!

Akció, szórakozás, mélyhó és hütteöröm. A Gemeindealpe leírásához szinte hiányoznak a szavak. Nem csoda, hogy a freeriderek, téli túrázók és a snowboardosok egyaránt úgy érzik, itt szívesen látják őket.

Téli kalandok kilátással

Több akció, kilátás és változatosság szinte már nem is lehetséges! A Gemeindealpe összesen 15,5 kilométernyi pályájával és 4 felvonójával minden ízében fergeteges. Mindegy, hogy a mélyhóban vagy a hüttében, a kellemes időtöltés biztosan nem marad. el. Legyen szó mélyhavas síélményről vagy hüttékről, mint pl. a Wirtshaus zum Bäreneck: a „Gaudi”, vagyis a síelős buli garantált!

Mélyhó 1626 méter magasan

Alsó-Ausztria legmeredekebb természetes pályájú Freeride területének, a tartomány leghosszabb családi pályájának, a száguldásra alkalmas speed- és ski-cross-szakaszoknak, valamint a kedvelt funparknak és az Elő-Alpokra nyíló csodás kilátásnak köszönhetően a tél felejthetetlen élmény a Gemeindealpen Mitterbachban.

Árak és nyitvatartás a 2021/22-es téli szezonban
Árak Napijegy síelőknek: € 39,50 (felnőtt), ill. € 21,- (gyermek)
Napijegy sítúrázóknak: € 7,-
Nyitva tartás

Szezon: 2021. december 4. – 2022. március 20.
(hóhelyzettől függően)
A téli szezonban mindennap 08:30h-tól 16h-ig
A pályák 16:30h-tól reggel 8:00h-ig zárva tartanak (kivéve szerda: sítúrázó est 19h-ig)

Kapcsolat Felvonók: T +43 3882 41720, www.gemeindealpe.at
Mitterbach turisztikai hivatal: +43 3882 4211, www.mitterbach.at

A pályán túl

Mitterbach romantikus és sportos programot is kínál. 12 kilométeres a futópálya, a faluban ott a jégpálya, ahol korcsolyázni és jégkuglit játszani egyaránt lehet. Kellemes a téli kirándulás az Erlaufstausee-hez is. A lovasszános kiruccanás a téli tájba pedig különösen romantikus.

Több információ a Gemeindealpe Mitterbach síterületről Szálláshelyek Mitterbach településen

Térképen a Gemeindealpe síterület