Annaberg

Annaberg nem csupán fantasztikus panorámájával nyűgözi le látogatóit. Változatos pályáinak és szabadidős kínálatainak köszönhetően bárki szívesen maradna hosszabb időre.

Miközben a gyerekek a hóban hancúroznak, addig a felnőttek az Ötscherre nyíló fantasztikus kilátásban gyönyörködhetnek. Ha a vendég a változatosságot és kalandokat a lesiklópályán kívül is igényli, Annabergen a legjobb helyen van.

15% kedvezmény az online vásárolt jegyekre a kasszákhoz képest!

Téli kaland 

Annaberget a fiatalok és idősek is kedvelik, de elsősorban a családok érzik jól magukat itt. Különösen családbarát szálláshely az új JUFA Bergerlebnis-Resort Annaberg, ahol a kicsiket játszótér és vízicsúszda, a nagyokat pedig wellness-részleg várja.

Hosszú pályák, szabad kilátás

Csodás 12,5 kilométernyi pálya vár felfedezésre 6 felvonóval, melyeket a hat éven aluli gyerekek ingyenesen használhatnak.

Anna-Park

Az új Anna-Park két freestyle területtel rendelkezik, melyek a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt akciódús időtöltést ígérnek. A „family” részen slide és jump elemeken a legkisebbek is kipróbálhatják a freestyle síelés első lépéseit. A „FunCross” pedig mintegy 800 m-en éles kanyarokkal, hóbuckákkal és ugratókkal várja a kezdőket és a profikat egyaránt.  

Árak és nyitvatartás a 2023/24-es téli szezonban
Árak Dinamikus árképzésű jegyek: Annaberg Online-Shop!
Nyitva tartás 2023 december 08. - 2024 március 17.
A síszezon alatt naponta 9-től 16 óráig
Kapcsolat Felvonók: T +43 2728 8477, office@annabergerlifte.at
Hótelefon: T +43 2728 8477-15
Annaberg turisztikai hivatal: +43 2728 77000, www.annaberg.info

Téli örömök Annabergen a pályákon túl

Tipp: A sítúrázás kedvelői minden csütörtökön (17-től 20:30-ig) a sítúra-est során együtt hódíthatják meg a Hennesteck hegyoldalát. A családok körében pedig különösen az esti szánkózás közkedvelt (szombatonként 17 és 19 óra között).

A pályán túl

Aki inkább az egyedülálló panorámában szeretne gyönyörködni, annak egy hótalpas vagy téli túrát javaslunk, esetleg a sífutást a 18 kilométer hosszú futópályán (klasszikus és skating).

Több információ Annbergről