Annaberg

Annaberg nem csupán fantasztikus panorámájával nyűgözi le látogatóit. Változatos pályáinak és szabadidős kínálatainak köszönhetően bárki szívesen maradna hosszabb időre.

Miközben a gyerekek a hóban hancúroznak, addig a felnőttek az Ötscherre nyíló fantasztikus kilátásban gyönyörködhetnek. Ha a vendég a változatosságot és kalandokat a lesiklópályán kívül is igényli, Annabergen a legjobb helyen van.

Téli kaland 
Annaberget a fiatalok és idősek is kedvelik, de elsősorban a családok érzik jól magukat itt. Különösen családbarát szálláshely az új JUFA Bergerlebnis-Resort Annaberg, ahol a kicsiket játszótér és vízicsúszda, a nagyokat pedig wellness-részleg várja.

Hosszú pályák, szabad kilátás
Csodás 12,5 kilométernyi pálya vár felfedezésre 6 felvonóval, melyeket a hat éven aluli gyerekek ingyenesen használhatnak.

Árak és nyitvatartás a 2020/21-es téli szezonban

Árak

Felnőtt napijegy € 38,-
Gyerek napijegy € 20,-
-> További informácó az árakról
Nyitvatartás A téli szezon alatt naponta  9:00 és 16:00 óra között. Információ a nyitásról még nincs, tervezett szezon vége 2021 március 21.(hóhelyzettől függően).

A pályán túl
Az üdülést romantikus lovasszán vagy pedig egy látogatás a lovardába teszi kerekké. Aki inkább az egyedülálló panorámában szeretne gyönyörködni, annak egy hótalpas vagy téli túrát javaslunk, esetleg a sífutást a 18 kilométer hosszú futópályán (klasszikus és skating).

Anna-Park
Az új Anna-Park két freestyle területtel rendelkezik, melyek a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt akciódús időtöltést ígérnek. A „family” részen slide és jump elemeken a legkisebbek is kipróbálhatják a freestyle síelés első lépéseit. A „FunCross” pedig mintegy 800 m-en éles kanyarokkal, hóbuckákkal és ugratókkal várja a kezdőket és a profikat egyaránt.     

Top események:

  • 2021. február 13. - Guga-Hö kora reggeli síelés
  • 2021. február 19. - Dine & Ski az Anna-Alm hüttében
  • 2021. március 13. - Guga-Hö kora reggeli síelés

Több információ Annbergről

Térképen Annaberg síterület