Glamping Park Mönichkirchen

Sziporkázó kemping

Glampennek nevezik azt az új trendet, mely a természetkedvelő önellátók körében terjed: A Wechsel hegyvidékének kellős közepén a Glamping Park Mönichkirchen különleges kemping-kalandokat rejteget leheletnyi csillogással és luxussal. A reggeli a Dorfstätter, vagyis a helyi pékségből származó finomságokkal az élmény része. Itt a kempingezés szobaszervízzel történik – egy igazán különleges élmény!

Vissza a természethez

Nyolc kiválóan felszerelt fa-lodge teszi lehetővé a különleges időtöltést a természetben. Troll, Pod és Bugg – hegyes, kerek és hullámos formájuknak köszönhetően mindegyik fakunyhó egyedi hangulattal rendelkezik. Itt minden lehetséges: egy romantikus hétvége kettesben vagy kalandos napok az egész családdal.

Élmény- „Kraxl“-Park Mönichkirchen

Ahol a természet és az élmények közvetlenül az ajtó előtt várnak. Aki a magasba vágyik, az a Hamari mászóparkban Mönichskirchenben pont jó helyen jár: 12 pályájával, 85 állomásával és 600 méter Flying-Fox-Actionnel a 950 méteren fekvő kalandpark a Bécsi Alpok legnagyobb „Kraxl“-parkja. Élmény korhatárok nélkül. Akárcsak a motorikpark St. Corona. Innen a roller és mountaincart pálya az Erlebnisalm Mönichkirchenben gyalogosan is könnyedén elérhető!

Több információ, kapcsolatfelvétel