Nagy
lendülettel.
Tovább olvas
Als Early Bird auf der Piste die ersten Schwünge ziehen, © Niederösterreich-Werbung/ Fred Lindmoser

Tél Alsó-Ausztriában

A sokrétű télisport-kínálat mellett Alsó-Ausztria az aktív pihenést keresők, a turistaházakat kedvelők és a családok paradicsoma is.

Vannak, akik a felvonó indulásától a zárásig a sípályán töltik napjukat, mások inkább a pihenést, a kedélyes, nyugalmas téli kikapcsolódást keresik. Alsó-Ausztria kiválóan alkalmas a feltöltődésre. Ha a havas pályán kezdjük, este pedig egy hangulatos turistaházban vidám szórakozással fejezzük be a napot, kétségünk sem lehet afelől, hogy jó helyen járunk: megérkeztünk a téli Alsó-Ausztriába.

Síelés és snowboardozás. A téli sportok kedvelői hol élvezhetik napfelkeltekor a legelső lesiklást a még érintetlen pályán, mindenki mást megelőzve? A mostvierteli hegyekben, a „Guga Hö“ nevet viselő élvezetes élménysíelés során, amikor a síelők már kora reggel frissen, kipihenten száguldanak a pályákon, majd a turistaházban költik el a finom villásreggelit (brunch) pompázatos kilátás mellett. Nemcsak a koránkelők, hanem idősek és fiatalok, kezdők és újrakezdők is élvezettel suhanhatnak végig a pályákon. Alsó-Ausztria mintegy 20 sítereppel, összesen több mint 200 kilométernyi pályával – és nem utolsósorban józan árképzéssel – várja a síelés szerelmeseit, mindenekelőtt a családokat.

Téli élmények a lesiklópályától távolabb. A téli vándor mifelénk jól bebugyolálva vág neki a téli tájnak. Szinte minden sarkon turista- vagy menedékház invitálja betérésre, egy kis felmelegedésre a kemencepadkán.

Élvezze a behavazott téli táj bűvöletét!

Szállingózó hópelyhek között: Téli ajánlataink

Találatok szűrése
Kulcsszó
Időtartam
Éjszakák száma
Ár
R&R Residenzen Mitterbach, © R&R Residenzen Mitterbach Ajánlat foglalása

Sí és wellness

Két éjszaka apartmanban | háromnapos síbérlet

191,- eurótól
Síelés Annabergen, © weinfranz.at Ajánlat foglalása

Garantáltan megtanul síelni!

Annaberg: 2 éjszaka félpanzióval | síbérlet | sítanfolyam és sífelszerelés bérleti díja

367,- eurótól