Schutzhaus Vorderötscher

Szállás

A vendéglátóhely tanúsítványai:

Az Ön tartózkodása

A Schutzhaus Vorderötscher 887 méteres tengerszint feletti magasságban várja a túrázókat, a városból a hegyekbe menekülőket és a természet szerelmeseit, hogy itt időzzenek és pihenjenek. Régi falak között, modern hangulatban falatozhatunk, miközben a hegyi panorámában és az elhaladó szarvasokban gyönyörködünk.

A felújításkor gondosan ügyeltek arra, hogy amit csak lehet, megtartsanak az épületből, így született egy modern Wilde Wunder Card vendéglátóhely. A renoválást követően 2014 augusztusa óta ismét nyitva tart a ház.  A népszerű Ötschergräben szurdokvilág végén áll. Kedvező elhelyezkedésének köszönhetően a Schutzhaus Vorderötscher remek kiindulópontja túráknak az Ötscher vagy a Gemeindealpe régiójában. Ősszel különleges természeti látványosságban bízhatunk. A szarvasok a szarvasbőgés idején gyakorlatilag elsétálnak a ház mellett, és bőgésüket messzire viszi a szél.

Helyi ételek

A 200 éves menedékház a felújítás során nem veszítette el sem otthonos hangulatát, sem alpesi báját. A hütte pedig kulinárisan is abszolút csúcsponton van. Hangulatos, világos étterem csalogatja a vendégeket kellemes falatozásra és pihenésre. A testi jólétről a kizárólag regionális beszállítóktól származó alapanyagokból készített kiadós finomságok gondoskodnak. A konyhát, a söntést, bárhelyiséget, a mosdókat és a szárítóhelyiséget is felújították.

Éjszaka a Vorderötscheren

A hangulatos Vorderötscher vendéglő nemcsak regionális specialitásokat kínál, hanem olcsó turistaszállást és szép szobákat is éjszakára. A Schutzhaus Vorderötscherben éjszakázhatunk, ha előzetesen foglalunk szállást.  Kilenc felújított, de hagyományosan egyszerű szobát kínálnak összesen 18 két- és egyszemélyes ággyal, valamint két turistaszállást összesen 20 férőhellyel. Van elegendő hely egy baráti, családi túrához vagy munkahelyi kiránduláshoz.

Nyitva tartás: május 1-től október 26-ig

Túratippek: Wienerbruck - Ötschergräben - Vorderötscher - Erlaufklause
Vegyük figyelembe, hogy a Schutzhaus Vorderötscher csak gyalogosan érhető el.

 Schutzhaus Vorderötscher

Excellent hotel.

 • Cleanliness

  5.0 / 5
 • Service

  5.0 / 5
 • Location

  5.0 / 5
  • „Beautiful scenery“
 • Food

  4.9 / 5
  • „A lot of food options“
  • „Good food“
 • Room

  4.6 / 5
 • Value

  0.8 / 5

A szállás felszereltsége

 • A felszereltség jellemzői
  Grillezőhely, Történelmi környezet
 • Sport / szabadidő
  Kert
 • Kapacitás
  Ágyak: 39, Egyágyas szoba: 1, Kétágyas szoba: 5, Háromágyas szoba: 3, Többágyas szoba: 2

Helyszín & utazás

Schutzhaus Vorderötscher ajánlatkérés

Utazás időpontja
Az Ön adatai
Személyes adatait (név, cím, e-mail cím, telefonszám) és az utazásra vonatkozó adatait (érkezés és utazás napja, személyek száma, gyerekek száma és életkora) csak azzal a céllal tároljuk és továbbítjuk a szállásadók/szolgáltatók felé, hogy azok érdeklődésére válaszolni tudjanak. Adatait egyéb harmadik félnek nem továbbítjuk. Érintettként jogairól, ill. rólunk, mint az adatfeldolgozásért felelősről adatvédelmi szabályzatunkban tájékozódhat.
Ezt az oldalt a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és szolgáltatási feltételei érvényesek.

Keresés & foglalásHotelek és szállások