20 schillinges kilátás a Semmeringnél, © Niederösterreich-Werbung/ M. Liebert

Bergbahnen Semmering-Hirschenkogel

Hegyi vasút / ülőlift, Síterület / -lift

A vendéglátóhely tanúsítványai:

  • Niederösterreich-CARD

Leírás

Akár nyáron, akár télen - a Semmering egész évben tökéletes nyaralási és kirándulási célpont.

Télen:
Síelős szórakozás kezdőknek és családoknak, profiknak, carvingosoknak és snowboardosoknak a varázshegyen, Semmeringen. A kínálat a családi lesiklópályától a FIS Világkupa Panorama lejtőig terjed, ahol a női sí világkupa is megáll.

Szánkózás szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt kínál a mintegy 3 km hosszú, éjszaka kivilágított Zauberberg élményszánkópálya.

TIPP az autómentes utazáshoz: gyorsan és kényelmesen vonatozzon a Semmering állomásig. Innen a Zauberberg Shuttle hétvégén és a félévi szünetekben ingyenesen elviszi Önt a lejtőkre. A menetrendet itt találja.
Béreljen felszerelést a síeléshez kényelmesen közvetlenül Semmeringben: Sport Puschivagy Alpincenter Semmering.

Nyár:
A nyári kínálat több mint változatos és sokoldalú a túrázással, kerékpározással, a hegyi szekérrel, a monster rollerrel és a Millennium Jumpdal.
Bike Park: A Semmering Bike Park összesen 18 kilométer hosszú, és minden nehézségi szinthez tartozó útvonalakkal rendelkezik. Legyen szó a kezdőknek és családoknak szóló családi útvonalról, vagy a haladó versenyzőknek és profiknak szóló freeride és downhill útvonalakról - a bringaparkban garantált a szórakozás.

Hegyi kocsik és szörnyeteg robogók: játsszon, fedezzen fel és élvezze - a Semmering a gyerekek és a családok paradicsoma! A felvonó gyorsan és kényelmesen felviszi Önt a Hirschenkogelre, ahonnan a hegyi szekéren vagy a monster rollereken szórakozva és akciózva száguldhat vissza a kiindulópontra.
Millennium Jump: A 25 méter magas Millenniumwarte utolsó emelvényéről való szabadesés egyedülálló, és sokáig emlékezetes marad.

Árak

Elhelyezkedés
  • tömegközlekedéssel elérhető

Helyszín & utazás