Síelés Bécs határában

A Bécs határában fekvő alsó-ausztriai síterepek a legjobb ár-érték aránnyal és sokszínű pályarendszerrel várják látogatóikat akár egy egynapos kirándulásra is.

Alsó-Ausztria behavazott síterepei a Mostviertelben és a Bécsi Alpokban még a Bécsbe látogatóknak is elérhető úti célok, hiszen a tökéletesen preparált és változatos pályarendszerek mind árban, mind távolságban verhetetlenek.

Csúcs terepek, csúcs áron
Ha a jól preparált és változatos pályákra gondolunk a kisebb és nagyobb síterepeken, ha felidézzük a finomságokat a hüttékben, ha figyelembe vesszük a jó elhelyezkedést Bécs közelében, akkor rögtön egyértelművé válik a verhetetlen ár-érték arány. Az Ostalpen-Card pedig még olcsóbbá teszi a síelést.

Bécs – sípályák egy órára
Több mint 100 fantasztikus pályakilométert érhetünk el alig több mint egy óra alatt Bécsből, hiszen a fővároshoz közel fekszik a Zauberberg Semmering, Puchberg am Schneeberg vagy a családok körében közkedvelt St. Corona. Sőt, még a havas Mostviertelbe is csupán 1 óra 45 perc az út. Itt találjuk az egyik legszebb sírégiót, Annaberget – ha pedig még tovább utazunk, máris az Ötschernél, illetve a Hochkaron vagyunk, ahol nemcsak gyönyörű kilátásban, hanem élménydús síelésben is részünk lehet.