Sárgabarack gombóc evés, © Niederösterreich-Werbung/Lois Lammerhuber

Anna-Alm

Kávézó, Turistaház

Leírás

Az Anna-Alm a Hennestecken rusztikus és romantikus élményt nyújt. Számos túraútvonal mentén, panorámaétteremmel és panorámaterasszal hívogat a kikapcsolódásra. A hegyvidékek minden olyan rajongójának kötelező, aki értékeli a jó konyhát és a kilátást.

Felejthetetlen, gyönyörű és „Wow!”

Így jellemzik a vendégek az Anna-Almot, amely 1300 méter magasan található az Annberg síterepen. És ez nem is csoda, elvégre építészeti és kulináris különlegességre számíthatnak a látogatók, hiszen az üveg- és faszerkezetű panorámaétteremben egyidejűleg gyönyörködhetünk a hegyekben és megkóstolhatjuk a felszolgált finomságokat.

Ahol a túrázók szíve gyorsabban ver

Számos túraútvonal vezet az Anna-Alm mellett, de az új Herzerlweg nagyon különleges. A túrázókat szív alakban vezeti körbe a Hennesteck alpesi legelőterületén körülbelül 4 óra alatt, és lehetővé teszi a régió felfedezését. Visszatéréskor jutalmul finom házias ételek, regionális sörök és házi gyümölcslevek várnak.

Nyitvatartás:
Téli szezon: A felvonók 10:00 és 16:00 óra között üzemelnek.
Nyáron:
Nyári és őszi szünetben: amikor a felvonók üzemelnek, 10:00-17:00 óra között.
Előszezon: péntektől hétfőig + ünnepnapokon, valamint ünnepnapok és hétvégék közé eső napokon 10:00 - 17:00 óra (csak jó idő esetén).

A konyha nyitvatartási ideje:

15 óráig

Felszereltség

  • Hitelkártyát elfogad
  • Wifi/WLAN
  • Kártyás fizetés
Elhelyezkedés
  • a sípályánál

Helyszín & utazás

Keresés & foglalásHotelek és szállások