FRISSíTő

reggeli síelés

Guga hö, © Fred Lindmoser

„Guga Hö“ kora reggeli síelés a Mostviertelben

Elsőként a pályán! Exkluzív síélmények napfelkeltekor a Mostviertel hegyvidékein.

Van kedve egy felejthetetlen téli kalandhoz a Mostviertel alpesi tájain? Mit szólna egy kis sí- és kulináris élményhez? A hegyekben a korán kelőkre egy különleges program vár: „Guga hö”-nek hívják az új, különleges síajánlatot. Jelentése a helyi dialektus szerint „teljesen éber”. Azaz, aki korán kel, üres pályát lel!

Első! Síelés napfelkeltében

Képzelje csak el, amint a kandalló tüze mellett egy csésze forró teát iszik a völgyállomáson. Aztán a felvonóval elindul a napfelkelte felé. Körös-körül érintetlen havas táj és nyugalom. A hegytetőn beszívja a friss hajnali levegő, miközben megpihen tekintete a lassan ébredező tájon. Aztán síszemüveg megigazít és máris elsőként hagy nyomot az érintetlen pályákon. Legkésőbb ezután a csoportból mindenki “guga hö”, vagyis teljesen éber. Majd lelkesen követi a síoktatót, mivel csak ő ismeri a hegy különleges pontjait, ahonnan a napfelkeltében és a kilátásban gyönyörködhet. 

Brunch a hüttében

Akik a hajnali exkluzív síelést a pályákon töltötték, örömmel térnek be a hüttébe. A kandallóban lobogó tűz és helyi habzó pezsgő várja a sportolókat. Itt az ideje egy kiadós brunchnak, mely helyi finomságokból van összeválogatva. A fogadós mostvierteli különlegességeket szolgál fel. Jóllakottan, újult erővel ülhetünk fel ismét a felvonóra vagy dőlhetünk le egy nyugágyra, ahonnan gyönyörű alpesi kilátás mellett élvezhetjük a napsütést. Síelés a javából!

A „Guga hö“ ajánlat:

  • egésznapos síbérlet (06:30 - 16:00)
  • üdvözlő snack és tea
  • exkluzív síélmények a frissen preparált pályákon
  • mostvierteli hütte brunch regionális finomságokkal

Ár / fő: € 119,-
Családi jegy Annabergen (4 fő részére, melyből max. 2 fő felnőtt): € 245,-

Időpontok 2024-ban:

Minimális létszám : 10 fő
Maximális létszám: 30 fő

Megjegyzés: Kezdőknek nem alkalmas - sítudás szükséges!

Információ és foglalás:
Mostviertel Tourismus GmbH
T 07484/204 44
E info@mostviertel.at
I www.gugahoe.at