Hochkar-Göstling

Alsó-Ausztria legmagasabb és leghóbiztosabb síterülete változatos pályáival és számtalan érdekességgel bűvöl el, pályán és pályán kívül.

Ahol a családok 19 kilométeren élvezhetik a pálya örömeit, a freeriderek és a mélyhó szerlemeseinek szíve nagyot dobban, ott bizony 1800 méter magasan vagyunk, Alsó-Ausztria legmagasabb síterületén, a csodaszép Hochkaron.

A síelők és boardozók fehér boldogsága

Hóbiztos 1800 méteres magasságban a kezdők és a profik is megtalálják a nekik megfelelő lesiklási lehetőséget, hiszen a Hochkaron tényleg minden van, amire a síelőszív vágyik. A változatos funparktól kezdve a buckás pályákon át a kicsiny meseerdőig mindenki megtalálja a magának valót. Szállástippünk: a háromcsillagos JUFA Hochkar közvetlenül a pálya mellett.

Ahol a kezdőkből profik lesznek

Alsó-Ausztria legmagasabban fekvő síterülete 9 felvonóval, 19 kilométernyi pályával és izgalmas éjszakai sífutásokkal várja látogatóit. Nem csak a boardozók, freeriderek és kezdők kedvelik a helyet, de olyan síelő nagyságok, mint Thomas Sykora, Andreas Buder vagy Kathrin Zettel is itt váltak a sísport szerelmeseivé.

Árak és nyitvatartás a 2022/23-es téli szezonban
  Árak Dinamikus árképzésű jegyek: Hochkar Online-Shop!
Nyitva tartás 2022 december 14. 2023 április 09.
A síszezon alatt naponta 9-től 16 óráig
Kapcsolat Hochkar síterep: T +43 7484 2122-0, www.hochkar.com
Ybbstali Alpok turisztikai hivatal: +43 7484 93049, info@ybbstaler-alpen.at
Hótelefon: T +43 7484 7222

Tipp: A szezon egyik fénypontja síelők és itt telelők számára a téli, ill. síszünet egyes napjain a kivilágított esti síelés az Almhang-pályán étkezési lehetőséggel a hagyományos Latschen-Alm vagy a Hochkarhof hüttében, ahol az Après-Ski és az igazi hüttehangulat garantált.

A pályán túl

A Hochkar nem csupán egyedülálló síterület, a pályán túl is van mit átélni. Csodás hótalpas és téli túrák, 32 kilométeres idilli sífutópálya, 10 kilométer skating, egy természetes szánkópálya, vagy éppen egy romantikus lovasszános kirándulás jelenthet alternatívát a síeléshez. Egy hideg téli nap végén pedig az ybbstali sófürdő kezeskedik a megfelelő pihenésről.

További információ Hochkar síterületről

Térképen a síterület

Hogy lássad ezt a tartalmot, foggad el a sütiket. Frissítsd a sütiket