Hochkar-Göstling

Alsó-Ausztria legmagasabb és leghóbiztosabb síterülete változatos pályáival és számtalan érdekességgel bűvöl el, a pályán és a pályán kívül.

Ahol a családok 19 kilométeren élvezhetik a pálya örömeit, a freeriderek és a mélyhó szerlemeseinek szíve nagyot dobban, ott bizony 1800 méter magasan vagyunk, Alsó-Ausztria legmagasabb síterületén, a csodaszép Hochkaron.

15% kedvezmény az online vásárolt jegyekre a kasszákhoz képest!

A síelők és boardozók fehér boldogsága

Hóbiztos 1800 méteres magasságban a kezdők és a profik is megtalálják a nekik megfelelő lesiklási lehetőséget, hiszen a Hochkaron tényleg minden van, amire a síelőszív vágyik. A változatos funparktól kezdve a buckás pályákon át a kicsiny meseerdőig mindenki megtalálja a magának valót. 

Ahol a kezdőkből profik lesznek

Alsó-Ausztria legmagasabban fekvő síterülete 9 felvonóval, 19 kilométernyi pályával és izgalmas éjszakai sífutásokkal várja látogatóit. Nem csak a boardozók, freeriderek és kezdők kedvelik a helyet, de olyan síelő nagyságok, mint Thomas Sykora, Andreas Buder vagy Kathrin Zettel is itt váltak a sísport szerelmeseivé.

Árak és nyitvatartás a 2023/24-es téli szezonban
  Árak Dinamikus árképzésű jegyek: Hochkar Online-Shop!
Nyitva tartás 2023 december 08. 2024 április 01.
A síszezon alatt naponta 9-től 16 óráig
Kapcsolat Hochkar síterep: T +43 5 0138-200, www.hochkar.com
Ybbstali Alpok turisztikai hivatal: +43 5 93049, info@ybbstaler-alpen.at
Hótelefon: T +43 5 0138-281

A pályán túl

A Hochkar nem csupán egyedülálló síterület, a pályán túl is van mit átélni. Csodás hótalpas és téli túrák, egy hideg téli nap végén pedig az ybbstali sófürdő kezeskedik a megfelelő pihenésről.

További információ Hochkar síterületről