Lackenhof-Ötscher

Aki a szállásról rögtön a sípályán szeretne teremni, az jó helyen jár Lackenhofban, a csodásan behavazott Ötscheren. Az autómentes pihenést főleg a családok kedvelik.

Az Ötscher, a Mostveirtel „Apahegye“, télen is tud mivel szolgálni. Lackenhofban a kezdő síelők és sífutók hamar profikká válnak, miközben a kicsi vendégek elsősorban a varázsszőnyegről és a gyerekprogramokról áradoznak.

Élvezet felsőfokon

Az Ötscher lábánál egy családias, kellemesen áttekinthető hegyi falucska várja a családokat és téli sportolókat, akik szabadságukat a pályán kívül is élvezettel akarják eltölteni. Síkölcsönző és két síiskola áll a kezdők és a jövendőbeli profik rendelkezésére.

Próbálkozzunk a hóban

Az Ötscher a Keleti-Alpok egyik leghóbiztosabb síterülete, ami az összes nehézségi fokot tartalmazó, 19 kilométernyi pályával, egy versenypályával, 9 felvonóval, valamint a Sunny Kids és Snowparkkal várja vendégeit.

Árak és nyitvatartás a 2022/23-es téli szezonban
Árak Dinamikus árképzésű jegyek: Ötscher Online-Shop!
Nyitva tartás 2022 december 23. - 2023 március 19.
A síszezon alatt naponta 9-től 16 óráig
Kapcsolat Síterep/A felvonó üzemeltetője: T +43 7480 5354,
Hótelefon: T +43 7480 5228, www.oetscher.at
Ybbstali Alpok turisztikai hivatal: +43 7480 93049, info@ybbstaler-alpen.at

Azonban a családok is megfizethető téli kikapcsolódásra és síelésre számíthatnak az Ötschernél: A „Sunny Kids Park“ varázsszőnyeggel és igény esetén gyermekfelügyelettel várja a kis hónyuszikat, akik aztán haza sem akarnak majd menni. A kényelmes családi pálya (8-as pálya) pedig kitűnően alkalmas arra, hogy a kicsik gyakorolják a már elsajátított technikát.
Kids Card kártyával (2007-ben vagy később születettek egy szülő kíséretében) a legfiatalabb síelők is kiélhetik magukat az Ötscher síterepen

A pályán túl

Lackenhof környékén 30 kilométeres sífutópálya vár felfedezésre, amiből 22,5 kilométer skate-re is alkalmas. Valamivel nyugalmasabb a hótalpas kirándulás, amelyek útvonalai közül Lackenhofban kettőt táblákkal is jelölnek, vagy éppen a lovas szánkózás. Az állatkedvelők számára pedig az egyedülálló láma-túrát ajánljuk.

További információ Lackenhof síterületről