Lackenhof-Ötscher

Aki a szállásról rögtön a sípályán szeretne teremni, az jó helyen jár Lackenhofban, a csodásan behavazott Ötscheren. Az autómentes pihenést főleg a családok kedvelik.

Az Ötscher, a Mostveirtel „Apahegye“, télen is tud mivel szolgálni. Lackenhofban a kezdő síelők és sífutók hamar profikká válnak, miközben a kicsi vendégek elsősorban a varázsszőnyegről és a gyerekprogramokról áradoznak.

Élvezet felsőfokon
Az Ötscher lábánál egy családias, kellemesen áttekinthető hegyi falucska várja a családokat és téli sportolókat, akik szabadságukat a pályán kívül is élvezettel akarják eltölteni. Síkölcsönző és két síiskola áll a kezdők és a jövendőbeli profik rendelkezésére.

Próbálkozzunk a hóban
Az Ötscher a Keleti-Alpok egyik leghóbiztosabb síterülete, ami az összes nehézségi fokot tartalmazó, 19 kilométernyi pályával, egy versenypályával, 9 felvonóval, valamint a Sunny Kids és Snowparkkal várja vendégeit.

Árak és nyitvatartás a 2020/21-es téli szezonban
Árak Felnőtt napijegy € 40,-
Gyerek napijegy € 23,-
Hóember jegy(Schneemannkarte) a gyerekeknek szül.év 2011-ig csak € 4,- /nap
-> További informácó az árakról
Nyitvatartás A téli szezon alatt naponta  9:00 és 16:00 / 16:15 óra között. Információ a nyitásról még nincs, tervezett szezon vége 2021 március 21.(hóhelyzettől függően).

Családi tipp: kombi-bérlet Lackenhof-Ötscher és Göstling Hochkar. Hogy drága lenne a síelés a család számára? Ezt a két említett síterep alaposan megcáfolja, hiszen a gyerekek itt 10 éves korig (születési év max. 2011) csupán 4 eurót fizetnek egy napijegyért, amennyiben az egyik szülő kíséretében siklanak. 

A pályán túl
Lackenhof környékén 30 kilométeres sífutópálya vár felfedezésre, amiből 22,5 kilométer skate-re is alkalmas. Valamivel nyugalmasabb a hótalpas kirándulás, amelyek útvonalai közül Lackenhofban kettőt táblákkal is jelölnek, vagy éppen a lovas szánkózás. Az állatkedvelők számára pedig az egyedülálló láma-túrát ajánljuk.

Top események:

Szálláshelyek Lackenhof településen További információ Lackenhof síterületről

Lackenhof síterület a térképen