Lackenhof-Ötscher

Aki a szállásról rögtön a sípályán szeretne teremni, az jó helyen jár Lackenhofban, a csodásan behavazott Ötscheren.

Az Ötscher, a Mostveirtel „Apahegye“, télen is tud mivel szolgálni. Lackenhofban a kezdő síelők és sífutók hamar profikká válnak, miközben a kicsi vendégek elsősorban a varázsszőnyegről és a gyerekprogramokról áradoznak.

15% kedvezmény az online vásárolt jegyekre a kasszákhoz képest!

Élvezet felsőfokon

Az Ötscher lábánál egy családias, kellemesen áttekinthető hegyi falucska várja a családokat és téli sportolókat, akik szabadságukat a pályán kívül is élvezettel akarják eltölteni. Síkölcsönző és két síiskola áll a kezdők és a jövendőbeli profik rendelkezésére.

Próbálkozzunk a hóban

Kellemes téli kikapcsolódást ígér a 810 és 1.437 méter között elterülő Lackenhof am Ötscher síterep. A nyolc lift összesen 19 pályakilómétert szolgál ki, melyek különböző nehézségi fokkal biztosítanak kihívást a téli sportok szerelmeseinek. Aki a carving technikát részesíti előnyben, az a „Distelpiste“ pályát (3/4-es pálya) fogja díjazni. Aki inkább a meredek és merész pályákat kedveli, az a Nagy-Ötscher (1-es pálya) és a Kis-Ötscher (5-ös pálya) meredek lejtőit keresse. 

Árak és nyitvatartás a 2023/24-es téli szezonban
Árak Dinamikus árképzésű jegyek: Ötscher Online-Shop!
Nyitva tartás 2023 december 08. - 2024 március 17.
A síszezon alatt naponta 9-től 16 óráig
Kapcsolat Síterep/A felvonó üzemeltetője: T +43 5 0138-300,
Hótelefon: T +43 5 0138-380, www.oetscher.at
Ybbstali Alpok turisztikai hivatal: T +43 5 93049, info@ybbstaler-alpen.at

Azonban a családok is megfizethető téli kikapcsolódásra és síelésre számíthatnak az Ötschernél: A „Sunny Kids Park“ varázsszőnyeggel és igény esetén gyermekfelügyelettel várja a kis hónyuszikat, akik aztán haza sem akarnak majd menni. A kényelmes családi pálya (8-as pálya) pedig kitűnően alkalmas arra, hogy a kicsik gyakorolják a már elsajátított technikát.

A pályán túl

Lackenhof környékén 30 kilométeres sífutópálya vár felfedezésre, amiből 22,5 kilométer skate-re is alkalmas. Valamivel nyugalmasabb a hótalpas kirándulás, amelyek útvonalai közül Lackenhofban kettőt táblákkal is jelölnek, vagy éppen a lovas szánkózás.

További információ Lackenhof síterületről