Semmering Hirschenkogel

A Varázshegy valóban elbűvöl! Méghozzá egyedülálló éjszakai pályájával, három kilométeres természetes szánkópályájával és egyéb extrákkal.

Aki a síelést, snowboardozást és szánkózást soha nem unja meg, az jó helyen jár a Varázshegyen. Itt ugyanis még jóval 18 óra után is használhatja a pályát, és egy hüttében eltöltött kellemes este után villanyfényben csúszhat le a völgybe.

Munka után síelni és szánkózni

A tengerszint felett 1350 méterrel, vonattal is jól megközelíthetően, egy varázslatos sípálya terül el, ami gyerekeket, versenyzőket és boardereket egyaránt lenyűgöz. Mindezt 18 óra után is, tudniillik minden nap ekkor kapcsolják fel a világítást, és a sípályák felragyognak a sötétben. Aki tudni szeretné, hány pályakilométert és közben hány kilométert tett meg, annak a „Skiline“-t ajánljuk. A síbérlet számának beadása után a program automatikusan kiszámolja az adatokat.

Világkupa-feltételek mindenkinek!

A tizennégy kilométernyi behavazott lesiklópálya és a kalandos Split-Funk-Park mellett leginkább a közkedvelt világkupa-pálya lelkesíti a kicsi és nagy vendégeket.  Nem csoda, hogy Semmeringet a Varázshegy névvel illetik.

Árak és nyitvatartás a 2023/24-es téli szezonban
Árak Online jegyvásárlás itt
Nyitva tartás

2023.12.07. - 2024.03.17
Naponta 09:00-tól 16:00-ig
*24.12. csak 14:00-ig
Éjszakai síelés 18:00-tól 21:00-ig a kiválasztott napokon.

Kapcsolat SEMMERING HIRSCHENKOGEL BERGBAHNEN GMBH
T: +43(0) 2664 8038 16
E: info@semmering.com
I: www.semmering.com

A pályán túl

Alsó-Ausztria leghosszabb természetes szánkópályáján fantasztikus három kilométeren a lesiklás új dimenzióit tapasztalhatják meg a szánkózók. Főleg akkor, ha éjszaka siklanak, hiszen akárcsak a sípálya, a változatos szánkópálya is ki van világítva. A sífutásra kínált lehetőségek palettája is lenyűgöző: A Semmering-Wechsel panorámapálya több mint 1000 méteres magasságban fekszik, ezért roppant hóbiztos. A hágó körül egyéb sífutópályák egészítik ki a kínálatot.

A Hirschenkogel csúcsán, 1350 méteres magasságban a Liechtensteinhaus Bergrestaurant alpesi étterem kínál frissítőket a síelők és a szánkózók számára. Kiváló konyha, egy nagy napozóterasz és a szórakoztató Schirmbar gondoskodnak arról, hogy minden vendég jól érezze magát. Tökéletes: Egy kör szánkózás egy jól sikerült este után ebben a rusztikus hüttében.  

Környezetbarát utazás 

A téli sportok szerelmesei kényelmesen feljuthatnak az ingyenes Shuttle járattal a Semmering-hágó tetejére. További információ itt található.

ÚJ: Ha luxusgondolázni szeretne, egy estére lefoglalhat egy VIP-gondolát pezsgővel és menüvel a Lichtensteinhausban. Kattintson ide a luxus hegyi utazásért.

Információk Semmering-Hirschenkogel