A sok fától nem látni a mindennapi életet.

A Bécsi-erdő nyugalmat áraszt és egyben fokozza a kreativitásunkat. Kirándulásokra hív a 30 különböző típusú erdőbe, hogy új erőre kapjon testünk és lelkünk.

 „Az erdőben egyszerűen nem lehetünk rosszkedvűek" - tartja egy mondás, és Bianca Forstik, az erdők jó ismerője tudja, miért van ez így. A teljes ellazuláshoz ajánl néhány a fák között végezhető csikung (qigong) gyakorlatot is. A helyi fenyőgyantából készült rágógumi bizonyítja, hogy az erdő termését enni is lehet, és hogy minden fának megvan a maga aromája - többek között erről beszélgettünk az „Alpengummi" alapítójával, Sandra Falknerrel és Artur Cisar-Erlach erdőökológussal. Bemutatjuk a legszebb túrákat is a Bécsi-erdőben, ahol a túraútvonal-hálózat az egyik legsűrűbb Ausztriában. Aztán elárulunk még rejtett zugokat is, ahol azok is feltöltődhetnek, akik teljesen kimerültek a hétköznapok egyre fokozódó elvárásaitól. A fák és a csend a legjobb társak a kikapcsolódáshoz.  

Iránytű a túrákhoz, hogy könnyedén megtaláljuk az utat.

Túrák röviden: Az iránytűvel megmutatjuk az irányt. Itt áttekinthetjük, hogy merre vezetnek a legszebb túrák és hol vannak a legjobb szállások.

Ha még többet szeretne felfedezni...