Otthon
akár egy vendéglőben

Bild Küche, © Niederösterreich-Werbung/Rita Newman

Alsó-Ausztria főz!

A tartomány legjobb receptjei otthonra!

A közös étkezés az összetartozást jelenti, a regionális specialitások pedig a hovatartozást: Nagyságából és a vidék változatosságából adódóan Alsó-Ausztria konyhája igen sokszínű regionális finomságokat vonultat fel.

A közös étkezés az összetartozást jelenti, a regionális specialitások pedig a hovatartozást: Nagyságából és a vidék változatosságából adódóan Alsó-Ausztria konyhája igen sokszínű regionális finomságokat vonultat fel. Legyen gombóc, sült vagy péksütemények – itt minden tudnivalót megtalál Alsó-Ausztria receptjeiről, melyeket otthon könnyedén ki is próbálhat.

Jó étvágyat kívánunk!

Hagyományos ételek készítése a hivatásuk, a vendéglők klasszikusainak újragondolása a szenvedélyük, a regionalitás a vesszőparipájuk. A #teamwirtshauskultur a nagyszerű osztrák konyha megbízásából kelt életre.

#együttsikerülkonyha

A kiváló alsó-ausztriai vendéglőket tömörítő kezdeményezés, vagyis a Wirtshauskultur szakácsai nemcsak nektek, hanem immáron veletek is főznek. Hiszen főzős videóiknak köszönhetően a mood food ételeket és az „egészséges, jókedvre derítő” fogásokat közvetlenül a konyhátokban szolgálják fel.

Ami még érdekelheti